Zakelijke trainingen
Een taal leren kan natuurlijk op veel manieren. Bij Brederode kunt u kiezen voor een zakelijke training op maat, waarbij de nadruk ligt op het snel verwerven van de taal. U kunt ook kiezen voor een gerichte training, zoals in het geven van een presentatie of in het voeren van gesprekken via de telefoon. U kiest wat het beste bij u past. Als u daar prijs op stelt, regelen we een gesprek met de betreffende trainer voordat u besluit een training te volgen. Voordat een training van start gaat, is er sowieso een intake-gesprek, waarbij we uw wensen afstemmen met die van de docent.

Total immersion
Heeft u weinig tijd? Vertrekt u binnen afzienbare tijd naar het buitenland?
Dan is een total immersion misschien iets voor u. Een week intern in de bosrijke omgeving van Bergen en u spreekt de taal op het door u gewenste niveau. Samen met de docenten stellen wij een intensief weekprogramma samen waarin theorie wordt afgewisseld met praktijk. Tijdens een standaardprogramma krijgt u 6 uur les per dag (behalve de laatste dag). Daarnaast zult u ook ’s avonds moeten studeren.

Particuliere cursussen
Brederode verzorgt ook cursussen voor particulieren, van een privéles met 1, 2 of 3 personen tot groepslessen van 4 tot 9 personen. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om een intensieve training te doen van meerdere uren per dag en per week, alleen of in groepsverband. Hiervoor hebben we aparte programma’s.

De particuliere cursussen zijn in principe in het Studiecentrum in Bergen. Meer informatie over de taalcursussen zelf vindt u op de cursuspagina, waar u ook per cursus de inhoud, doelen en de onderwerpen vindt. Prijsindicaties vindt u op de pagina tarieven. Zo kunt u precies die cursus kiezen die bij u past. Zit de door u gewenste cursus er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij stellen graag een privécursus voor u samen.

Skype-lessen
Als u weinig tijd heeft of vaak op reis bent, kunt u toch op regelmatige basis lessen krijgen. De docent geeft zijn lessen dan via Skype. Dit kan individueel of met een klein groepje. Het is uiteraard wel noodzakelijk om een goede online verbinding te hebben. Wij hebben inmiddels veel ervaring hiermee en het werkt prima. U kunt ons bellen om de mogelijkheden te bespreken. Deze manier van lesgeven is ook handig na het volgen van een Total Immersion. Dan blijft u uw spreekvaardigheid op pijl houden.

Start typing and press Enter to search