Zakelijke cursus

De tarieven voor de zakelijke trainingen beginnen bij € 60,- per uur, exclusief lesmateriaal. De prijs is afhankelijk van de taal, de groepsgrootte en het soort cursus. Zeer gespecialiseerde trainingen en bijzondere talen zijn duurder.

Total immersion
Heeft u weinig tijd? Vertrekt u binnenkort naar het buitenland? Dan is een total immersion iets voor u. Een week intern in een hotel en u spreekt de taal meteen op een hoger niveau. Samen met u stellen wij een intensief weekprogramma samen. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. U krijgt minimaal zes uur les per dag. ’s Avonds studeert u. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen en mogelijkheden bij het samenstellen van dit programma. Klik hier om één van de met ons samenwerkende hotels te bekijken. Wilt u liever een wat zakelijkere omgeving? Klikt u dan hier om te kijken.

Inclusief: 30 lesuren met docent, gratis tablet ter ondersteuning van de les, 5 overnachtingen met gebruik van alle faciliteiten, alle maaltijden, koffie/thee
Exclusief: reiskosten, overige consumpties, lesmethode
Tarief op basis van genoemde onderdelen vanaf: € 3285,- .

pointing

Particuliere cursus

Groepscursussen reguliere talen

Kosten voor 20 lessen: € 375,- exclusief lesmateriaal, vanaf zes cursisten*.

Groepscursussen bijzonder talen, zoals Chinees, Deens, Koreaans etc.

Kosten voor 20 lessen vanaf: € 450,-  exclusief lesmateriaal, vanaf zes cursisten*.

Workshop NT2

Kosten voor 5 lessen: € 175,- exclusief lesmateriaal, vanaf vijf deelnemers*.

Zomercursussen

Zomeravonden: 5 spreekvaardigheidslessen voor gevorderden € 125,- bij zes cursisten*.

Vakantiecursussen: 10 lessen voor € 200,- bij zes cursisten*.

ZOMERCURSUS SPAANS
IN BARCELONA in 2019

Kosten voor 1 week (week 34): € 699,-

Inclusief: 20 uur les, hotelkamer met gebruik van alle faciliteiten (keuken, zwembad, studiezaal), ontbijt en driegangenlunch
Exclusief: reiskosten, avondeten, lesmethode, middagprogramma (facultatief), fietshuur

U kunt hier extra privélessen bijboeken. De kosten hiervoor bedragen € 35,- per uur.

* Voor alle cursussen geldt: in overleg kan een cursus bij minder cursisten doorgang vinden met een prijsaanpassing. Ook kan een groep kiezen voor een kortere of langere cursus dan aangeboden. In overleg is alles mogelijk!

Vertalingen

Voor vertalingen van en naar gangbare talen zijn de kosten meestal rond de € 0,12 per woord. Specialistische teksten of bijzondere talen hebben een andere prijs. Deze prijzen zijn richtlijnen. Wilt u precies weten wat een vertaling gaat kosten, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Start typing and press Enter to search