Zakelijke cursus

De tarieven voor de zakelijke trainingen beginnen bij € 75,- per uur, exclusief lesmateriaal. De prijs is afhankelijk van de taal, de groepsgrootte en het soort cursus. Zeer gespecialiseerde trainingen en bijzondere talen zijn duurder.

Groepslessen incompany
Wilt u dat een aantal mensen van een afdeling een taal leert spreken? Dat doen wij vaker! De afdeling Sales moet in het Spaans e-mails beantwoorden? De Zweedse klanten blijken toch niet zo goed Engels te spreken? Wij helpen u graag de juiste training samen te stellen. Onze vakkundige docenten leren uw medewerkers in korte tijd de basisbeginselen van een taal: in groepen tot 8 personen in trajecten van enkele weken tot enkele maanden.

Skype-lessen
Voor mensen die het toch al druk hebben en veel op reis zijn is een (zakelijke) training via Skype soms een uitkomst. Het zijn één-op-één trainingen op maat gemaakt. Via Skype kunt u met uw docent op elke plek in de wereld een les afspreken. In combinatie met een intensieve week in een van de met ons samenwerkende hotels, geeft het een goed resultaat.

Total immersion
Vertrekt u binnenkort naar het buitenland? Dan is een total immersion iets voor u. Een week intern in een hotel en u spreekt de taal meteen op een hoger niveau. Samen met u stellen wij een intensief weekprogramma samen. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. U krijgt minimaal zes uur les per dag. ’s Avonds studeert u. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen en mogelijkheden bij het samenstellen van dit programma. Klik hier om één van de met ons samenwerkende hotels te bekijken. Wilt u liever een wat zakelijkere omgeving? Klikt u dan hier om te kijken. Onze klanten kiezen vaak voor een vervolgtraject via Skype. Dan kun je de kennis die je opgedaan hebt tijdens de intensieve week toepassen, herhalen en verdiepen.

Inclusief: 30 lesuren met docent, gratis tablet ter ondersteuning van de les, 5 overnachtingen met gebruik van alle faciliteiten, alle maaltijden, koffie/thee
Exclusief: reiskosten, overige consumpties, lesmethode
Tarief op basis van genoemde onderdelen vanaf: € 3285,- (exclusief btw voor zakelijke trainingen).

pointing

Particuliere cursus

TEAMS-lessen, privélessen online

Kosten voor 10 privélessen: € 650,- exclusief lesmateriaal (flexibele lestijden)

Groepscursussen bijzonder talen, zoals Japans, Chinees, Deens, Koreaans etc.

Kosten voor 20 lessen vanaf: € 550,-  exclusief lesmateriaal, vanaf zes cursisten*.

Groepscursussen reguliere talen

Kosten voor 24 lessen: € 450,- exclusief lesmateriaal, vanaf zes cursisten*.

Workshop NT2

Kosten voor 5 lessen: € 175,- exclusief lesmateriaal, vanaf vijf deelnemers*.

Lentecursus (10 x)

Kosten voor 10 lessen: € 200,- exclusief lesmateriaal, vanaf vijf deelnemers*.

Zomercursussen

Zomeravonden: 5 spreekvaardigheidslessen voor gevorderden € 125,- bij zes cursisten*.

Vakantiecursussen: 10 lessen voor € 200,- bij zes cursisten*.

ZOMERCURSUS SPAANS
IN BARCELONA in 2020

Kosten voor 5 dagen intensieve training: € 750,-

Inclusief: 20 uur les, hotelkamer met gebruik van alle faciliteiten (keuken, zwembad, studiezaal), ontbijt en driegangenlunch en een fiets
Exclusief: reiskosten, avondeten, lesmethode, middagprogramma (facultatief)

U kunt hier extra privélessen bijboeken. De kosten hiervoor bedragen € 35,- per uur.

* Voor alle cursussen geldt: in overleg kan een cursus bij minder cursisten doorgang vinden met een prijsaanpassing. Ook kan een groep kiezen voor een kortere of langere cursus dan aangeboden. In overleg is alles mogelijk!

Vertalingen

Voor vertalingen van en naar gangbare talen zijn de kosten meestal rond de € 0,12 per woord. Specialistische teksten of bijzondere talen hebben een andere prijs. Deze prijzen zijn richtlijnen. Wilt u precies weten wat een vertaling gaat kosten, dan kunt u het beste contact met ons opnemen.

Start typing and press Enter to search