Snel, effectief en op maat
leren wat u nodig hebt.

Zakelijke trainingen

De zakelijke trainingen zijn altijd maatwerk; individueel of voor groepen. Op basis van uw wensen stellen wij de cursus samen voor wat betreft inhoud en vorm: individueel, incompany of total immersion. Bent u geïnteresseerd in een bedrijfstraining? Of hebt u spreekangst omdat het zo lang geleden is dat u deze taal sprak? Wij helpen u graag verder met een oplossing die u aanspreekt!

Ons team van taaltrainers bestaat uit (near) native speakers die bijna allemaal universitair geschoold zijn. De meeste trainers hebben in het bedrijfsleven gewerkt of doen dat nog steeds. Zij kennen alle ins en outs van het omgaan met klanten en staan garant voor een professionele benadering.

Intensieve taaltrainingen

Tijdens een intensieve interne taaltraining – een zogenoemde total immersion – verwerft u de basis van de door u gewenste taal op een toplocatie in Bergen aan Zee. In een natuurlijke omgeving spreekt en schrijft u binnen een week méér dan een aardig woordje over de grens.

Deze intensieve vorm van leren raden wij alleen aan als u daarna direct naar het land van bestemming afreist. Alleen als u meteen in de praktijk kunt oefenen wat u bij de intensieve training geleerd hebt, heeft deze vorm namelijk zin. Vaak combineren wij deze intensieve week met Skype-lessen in de weken na de training. Deze formule is zeer succesvol gebleken als u zich echt wilt inzetten om de nieuwe taal te leren.

Start typing and press Enter to search