¡Leer Spaans

in het hart van Barcelona!

21 augustus – 25 augustus 2019

Cursus

Brederode organiseert in augustus verschillende cursussen Spaans voor beginners en gevorderde beginners in de stad der wonderen. Je verblijft in het hippe The Student Hotel Marina, in het centrum van Barcelona en vlak bij het strand. Lees de brochure en de aanvullende informatie hieronder en bel of mail ons gerust als je nog vragen hebt.

Lesmethode

De lessen zijn er vanaf dag één op gericht om je zo snel mogelijk Spaans te laten spreken. Met behulp van de lesmethode, rollenspelen, spelletjes en liedjes krijg je de lesstof op een prettige manier aangereikt. Je schaft hiervoor zélf het cursusboek Español en Marcha Básico aan (tekstboek en oefenboek).

Wat je kunt verwachten

Onze studenten komen van over de hele wereld, maar een deel komt uit Nederland. Tijdens de lessen zal de uitleg dan ook soms in het Engels en/of Nederlands gegeven worden. Om je bij een groep te plaatsen die het beste bij je past, willen we graag van te voren weten of je Engels spreekt.

Een taal leer je niet zonder studeren. We vragen van je om per dag ongeveer 2 uur te besteden aan huiswerk. De oefeningen uit het libro de ejercicios kun je zelf maken. Wat je geleerd hebt tijdens de les, gebruik je natuurlijk ook buiten in de praktijk. Hiervoor krijg je passende opdrachten mee.

Vrije tijd

De middagen zijn vrij, voor studie en ontspanning. Het is belangrijk dat je tijd inplant voor huiswerk. Je kunt aanhaken bij de gezamenlijke activiteiten, zoals een bezoek aan een museum of andere culturele bezienswaardigheden. Je bepaalt zelf of je daar al dan niet aan mee wilt doen. Bijkomende kosten zijn voor eigen rekening.

Je schrijft je in

Als je je inschrijft, nemen we contact met je op. We kijken dan in welke groep je het beste past en we vragen je om het inschrijfgeld van € 100,- over te maken. In april of mei krijg je te horen of je definitief geplaatst bent. We moeten wel genoeg kandidaten hebben voor jouw groep. In het uitzonderlijke geval dat er geen groep van jouw niveau is, krijg je het inschrijfgeld natuurlijk terug.

logoonwhite

Praktische informatie

Cursus:
– Semi-intensieve cursus voor beginners en gevorderde beginners
– Native en near native docenten
– Vier uur les per dag van 9.00 tot 13.00 uur
– 20 uur per week, woensdag t/m zondag
– Cursus van één week
– Cursusperiode 21 – 25 augustus

Verblijf:
– Verblijf in The Student Hotel Marina, Barcelona
– Eenpersoons slaapkamer met privé badkamer
– Metro Marina op loopafstand

Lesmethode:
– Spaanse lesmethode, gericht op de spreekvaardigheid
– Tekstboek bestellen via deze link
– Oefenboek bestellen via deze link

Extra, facultatief en op eigen kosten
– Cultureel middagprogramma
– Mogelijkheid tot fietshuur met introductie-stadstour.
– Mogelijkheid tot extra privélessen (middag)

Kosten:
– Kosten 5 nachten € 669,- (extra nachten mogelijk tegen meerprijs)

Inclusief:
– Alle lessen, hotelovernachtingen, ontbijt en lunch

Exclusief:
– Lesboeken, reiskosten, avondeten

Neem contact op

Heb je vragen? Stel ze ons!

Start typing and press Enter to search