¡Leer Spaans

in het hart van Barcelona!

12 augustus – 16 augustus 2020

Cursus

Brederode organiseert in augustus verschillende cursussen Spaans voor beginners (A1) en gevorderde beginners (A2) in de stad der wonderen. Je verblijft in het hippe The Student Hotel Marina, in het centrum van Barcelona en vlak bij het strand. Lees de brochure en de aanvullende informatie hieronder en bel of mail ons gerust als je nog vragen hebt.

We hebben van een aantal cursisten gehoord dat ze graag mee willen doen, maar dat ze eigenlijk geen vijf vrije dagen kunnen of willen opnemen. Daarom hebben we dit jaar de lesweek gepland van woensdag tot en met zondag. Nu hoef je maar drie vrije dagen op te nemen om  toch deze cursus te kunnen doen.

Lesmethode

De lessen zijn er vanaf dag één op gericht om je zo snel mogelijk Spaans te laten spreken. Met behulp van de lesmethode, rollenspelen, spelletjes en liedjes krijg je de lesstof op een prettige manier aangereikt. Je schaft hiervoor zélf het cursusboek aan:
* Español en Marcha nivel 1 (tekstboek en oefenboek) voor beginners
* Español en Marcha 2 (tekstboek en oefenboek) voor gevorderden

Wat je kunt verwachten

Onze studenten komen voornamelijk uit Nederland. Tijdens de lessen zal de meeste uitleg dan ook in het Nederlands gegeven worden. Om je bij een groep te kunnen plaatsen die het beste bij je past, willen we wel graag van te voren weten of je Engels spreekt.

Een taal leer je niet zonder studeren. We vragen van je om per dag ongeveer 2 uur te besteden aan huiswerk. De oefeningen uit het libro de ejercicios kun je zelf maken. Wat je geleerd hebt tijdens de les, gebruik je natuurlijk ook buiten in de praktijk. Hiervoor krijg je passende opdrachten mee.

Cabin crew bij KLM of werkzaam in de hospitality-branche?

Er wordt speciale aandacht besteed aan werkgerelateerd vocabulaire. Als je van te voren aangeeft, dat je dat belangrijk vindt, zorgen wij dat je juist die woordenschat uitbreidt, die je voor je werk nodig hebt. Bel ons om te overleggen als je hierover meer informatie wilt hebben.

Het hotel

Je verblijft in het hippe Student Hotel Marina, vlak bij zee, metro en de Sagrada Familia. Het hotel is van alle gemakken voorzien: studiezaal, zwembad, lounges en restaurant. Je slaapt in een éénpersoonskamer met eigen badkamer. ’s Morgens krijg je een uitgebreid ontbijt, na de les volgt een Spaanse driegangenmaaltijd. Per etage is er bovendien een gemeenschappelijke keuken die van alle gemakken is voorzien. Dit is allemaal bij de cursusprijs inbegrepen.

Vrije tijd

De middagen zijn vrij, voor studie en ontspanning. Het is belangrijk dat je genoeg tijd inplant voor huiswerk. Daarnaast kun je aanhaken bij de gezamenlijke activiteiten, zoals een fietstour die gepland staat voor woensdagmiddag. We leren de stad kennen en staan ook stil bij de rijke (muzikale) historie van de stad. We bezoeken ook een concert in het Palau de Música waar Enrique Granados nog gespeeld heeft. Er staat een wijnproeverij gepland met tapas uiteraard. Op zaterdagavond is er de mogelijkheid om een flamencoshow te bezoeken. Natuurlijk kun je ook naar het strand, dat is immers vlakbij!

Je bepaalt zelf of je al dan niet mee wilt doen aan de middag- en avondactiviteiten. Bijkomende kosten zijn voor eigen rekening. Je moet rekening houden met tussen de € 20,- en € 30,- per activiteit.

Je schrijft je in

Als je je inschrijft, nemen we contact met je op. We kijken dan in welke groep je het beste past en we vragen je om het inschrijfgeld van € 100,- over te maken. In april of mei krijg je te horen of je definitief geplaatst bent. We moeten wel genoeg kandidaten hebben voor jouw groep. In het uitzonderlijke geval dat er geen groep van jouw niveau is, krijg je het inschrijfgeld natuurlijk terug.

logoonwhite

Praktische informatie

Cursus:
– Semi-intensieve cursus voor beginners en gevorderde beginners
– Native en near native docenten
– Vier uur les per dag van 9.00 tot 13.00 uur
– 20 uur per lesweek, woensdag t/m zondag
– Cursusperiode 12 – 16 augustus

Verblijf:
– Verblijf in The Student Hotel Marina, Barcelona
– Eenpersoons slaapkamer met privé badkamer
– Inclusief ontbijt
– Gratis gebruik van een fiets
– Metro Marina op loopafstand

Lesmethode:
– Spaanse lesmethode, gericht op de spreekvaardigheid
– Tekstboek + oefenboek: Español en Marcha 1

Extra, facultatief en op eigen kosten
– Cultureel middag- en avondprogramma
– Mogelijkheid tot extra privélessen (middag)

Kosten:
– Kosten 5 nachten € 699,- (extra nacht mogelijk tegen meerprijs)

Inclusief:
– Alle lessen, hotelovernachtingen, ontbijt en fiets

Exclusief:
– Lesboeken (ca. € 50,-), lunch, avondeten, reiskosten

Neem contact op

Heb je vragen? Stel ze ons!

Start typing and press Enter to search