Basistraining Pools

Tijdens deze taaltraining leert u zich te redden in formele en informele gesprekssituaties. Hierbij moet u denken aan klantcontacten op bijvoorbeeld beurzen, tijdens zakendiners of borrels. Met de juiste woorden tot uw beschikking kunt u ongemakkelijke stiltes vermijden en worden uw sociale vaardigheden vergroot.

Een belangrijk onderdeel vormen uiteraard rollenspellen en praktische oefeningen. Daarnaast zijn gerichte adviezen over cultuurverschillen juist op dit vlak onontbeerlijk. Na deze training beschikt u over een scala aan bruikbare zinnen, uitdrukkingen en een gerichte woordenlijst waarmee u ieder gesprek vol vertrouwen aan gaat.

U kunt beginnen op elk gewenst niveau.

Presenteren

Een presentatie geven of het houden van een speech in een voor u vreemde taal vereist enige oefening. Met deze taaltraining krijgt u toegang tot de meest gangbare uitdrukkingen en vocabulair waarmee u uw presentatie of speech de juiste vorm en toon kunt geven. U leert hoe u een presentatie opbouwt en hoe u deze door middel van gericht oefenen het beste kunt geven.

U kunt beginnen op elk gewenst niveau.

E-mail/ Telefoneren

In deze taaltraining leert u hoe u zich adequaat kunt uitdrukken, schriftelijk of telefonisch, naar uw klanten toe. Centraal staat het oefenen: gesprekken of e-mails met bijvoorbeeld een informatief karakter, klachtafhandeling en dergelijke komen allemaal aan de orde. Met de juiste uitdrukkingen en het juiste vocabulaire voelt u zich beter opgewassen tegen elke situatie die u in uw werkomgeving tegenkomt.

U kunt deze taaltraining op elk gewenst niveau starten.

Rapporteren/ Schrijfvaardigheid

In deze zakelijke taaltraining leert u hoe te formuleren in de doeltaal.
U wordt  wegwijs gemaakt in de conventies die gelden voor dit onderdeel van de taalbeheersing. De wensen die u heeft voor deze vaardigheid vormen de leidraad voor deze intensieve cursus op maat.

Instapniveau voor deze training is ERK B1/gevorderde.

Pools op maat

Specifieke trainingen op maat

U heeft een duidelijke wens qua taaltraining en u heeft bij de andere disciplines niet gevonden wat u zocht? Dan kan Brederode voor u de gewenste taaltraining samenstellen. Dat kan zijn op juridisch, economisch, commercieel of ieder ander gebied. Met de juiste woordenschat en bruikbare uitdrukkingen beheerst u uw vak ook in een vreemde taal.

Total immersion

Heeft u weinig tijd? Vertrekt u binnen afzienbare tijd naar Polen? Dan is een total immersion misschien iets voor u. Een week intern in de bosrijke omgeving van Bergen en u leert het Pools veel sneller dan in de reguliere taaltrainingen. Samen met de docenten stellen wij een intensief weekprogramma samen waarin theorie wordt afgewisseld met praktijk. Tijdens een standaardprogramma krijgt u 6 uur les per dag (met uitzondering van de laatste dag). Daarnaast studeert u ook ’s avonds.

Inclusief: 26 lesuren, 4 overnachtingen met gebruik van beschikbare faciliteiten, alle maaltijden, koffie/thee. Exclusief: reiskosten en overige consumpties

Klik hier om één van onze favoriete hotels te bekijken.

Uiteraard houden wij rekening met uw wensen en mogelijkheden bij het samenstellen van het programma.

Wat klanten zeggen

  • De docenten van Brederode bieden programma’s op maat en zijn super-enthousiast. Zij spelen al enkele jaren een belangrijke rol bij de immersion course voor onze buitenlandse scholieren.

    Leonie STS High School Nederland
  • Les op locatie, culturele ‘uitstapjes’; een winst voor onze culturele uitwisselingsprogramma’s en een vliegende start voor de scholieren! Bedankt voor jullie gedreven betrokkenheid.

    Leonie STS High School Nederland

Neem contact op

Heeft u vragen? Stel ze ons!

    Start typing and press Enter to search